Warning: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/eventpho/public_html/forum/includes/class_core.php on line 1960
Galleries not showing. [Archive] - Event Photographer Society Forum

PDA

View Full Version : Galleries not showing.



simon coates
29-05-2012, 11:42 AM
Recently, I have become aware of an occasional problem with PhotoCart whereby galleries are not being drawn. I've just spoken with a client who, whilst he can access the gallery, can't see any of the images. My event is split into several levels>

Event>Class 1 > Race 1
Event>Class 1 > Race 2
Event>Class 1 > Race 3
Event>Class 1 > Final
.
.
Event>Class 7 > Race 1
Event>Class 7 > Race 2
Event>Class 7 > Race 3
Event>Class 7 > Final

No matter what link I provide to the customer, all they see is the header and then the footer. They never see any images.

In the past when I've spoken with customers who have this problem, it has been a case of getting them to refresh the page. In this instance, it doesn't seem to make a difference.

I wondered if anyone else has had a similar experience?


Simon

Michael Martin
29-05-2012, 12:05 PM
Just had a look, no problem here.

Some customers are a problem though, no matter what you do to help them.

Mike Weeks
29-05-2012, 12:36 PM
Did they try to look at it before it was fully loaded and now they are looking at a cached version of part of the page?

Mike

simon coates
29-05-2012, 12:36 PM
Thanks for checking, Michael. It is true that this particular client did seem to be more 'technically challenged' than most, but I still worries that other people won't have his tenacity.

Simon